Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini düşmüş görmek

Rüyada dişlerini düşmüş görmek

Rüyada dişlerini düşmüş görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, birikim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerini düşmüş gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Rüyada diş dolgusu düştüğünü görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş düştüğünü görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin düştüğünü görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına işaret eder.

Rüyada takma dişlerinin düştüğünü görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş dolgusu düşürmek yapılan işte yalnız kalınacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, işinde terfi alacağına delalettir.

Rüyada diş düşürdüğünü görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada takma dişlerin düştüğünü görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine inanılır.

Rüyada takma diş düşürmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, kazancının düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments