Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerin düştüğünü görmek

Rüyada dişlerin düştüğünü görmek

Rüyada dişlerin düştüğünü görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, düşmanına galip geleceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Rüyada dişlerin düştüğünü gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi yenileme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada dişlerini düşmüş görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine rivayet eder.

Rüyada takma diş düşürmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada dişlerinin eline düştüğünü görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, huzur içinde yatacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine delalettir.

Rüyada diş düşürdüğünü görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine inanılır.

Rüyada düşmüş diş görmek sıkıntısının biteceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada alt dişlerinin düştüğünü görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, galibiyetlerinin artacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalettir.

Rüyada takma dişlerinin düştüğünü görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine rivayet eder.

Rüyada dişlerin düşmesini görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments