Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanlardan kaçtığını görmek

Rüyada düşmanlardan kaçtığını görmek

Rüyada düşmanlardan kaçtığını görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, işlerini toparlayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanlardan kaçtığını gördüyseniz:

  • Rahatlamaya ihtiyacınız var.

Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmandan kaçtığını görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanlarından kaçtığını görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada düşmanlardan kaçtığını görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine yorulur.

Rüyada düşman tarafından kaçırılmak iyi anlaşacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına yorulur.

Rüyada düşmanını alt etmek o kapıyı kapatacağına, kötü sözler duylacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmana esir olmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, mallarının eksileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanlarla savaşmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments