Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmandan kaçtığını görmek

Rüyada düşmandan kaçtığını görmek

Rüyada düşmandan kaçtığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, duygularının ön plana çıkacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada düşmandan kaçtığını gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için seçtiği değil kendi seçtiğiniz hayallerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada düşmandan kaçtığını görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, ticaretinin ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanlarından kaçtığını görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, kazanç ve kar getireceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada düşman tarafından kaçırılmak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanlardan kaçtığını görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşman yenmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanla arkadaş olmak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayırlı günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada düşmanı korkutmak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments