Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanı korkutmak

Rüyada düşmanı korkutmak

Rüyada düşmanı korkutmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada düşmanı korkutmak gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Rüyada düşmanını korkutmak seçkin bir eleman haline geleceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanı korkutmak üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine alamet eder.

Rüyada korkup sarılmak zorluğa düşeceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencere korkuluğu görmek işlerinin azalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkup dua okuduğunu görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalettir.

Rüyada birisi tarafından korkutulmak kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına işarettir.

Rüyada kedinin korkuttuğunu görmek bazı engellerle karşılaşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada korku filmi izlediğini görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments