Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanını yatarken görmek

Rüyada düşmanını yatarken görmek

Rüyada düşmanını yatarken görmek ticaretinin açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, kimsenin arkasından konuşmayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanını yatarken gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmak hoşunuza gidecek.

Rüyada düşmanını yatarken görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatan inek görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına yorulur.

Rüyada bankaya para yattığını görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasında yattığını görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, maddi zarar edeceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada birini hasta yatarken görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanla yattığını görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerde yattığını görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bazı kaynakların tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde yattığını görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments