Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman kazanmak

Rüyada düşman kazanmak

Rüyada düşman kazanmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına delalettir.

Rüyada düşman kazanmak gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Rüyada düşman kazanmak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenneti kazanmak düzenin bozulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, zararların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada haksız para kazanmak kötü ve zor günler geçireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada ev kazandığını görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına işaret eder.

Rüyada para kazandığını görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada oğlunun sınavı kazandığını görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şans oyununda kazanmak olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bir fitne çıkarmaya delalet eder.

Rüyada yarışmayı kazanmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, konfor içinde yaşayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments