Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde yattığını görmek

Rüyada yüksek bir yerde yattığını görmek

Rüyada yüksek bir yerde yattığını görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, işlerinin açılacağına, neredeyse kahrolacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, dış ticarete atılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde yattığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumsuz gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada yüksek bir yerde yattığını görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sağlam bir kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada yerde yatan kadın görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yerde yatan bebek görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada yerde yatan erkek görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına alamet eder.

Rüyada yerde yatan birini görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada yerde yatan adam görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada yerde yatan köpek görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yerde yattığını görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments