Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafiri kovmak

Rüyada misafiri kovmak

Rüyada misafiri kovmak işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına alamet eder.

Rüyada misafiri kovmak gördüyseniz:

  • Dalgınlıklar, kararsızlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada eve gelen misafiri kovmak kısmetli bir yıl geçirileceğine, başarılarının artacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada misafir kovmak rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada misafiri evden kovmak ana baba sözü dinlemeye, saadete ereceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada misafiri kovmak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evden misafiri kovmak kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada misafirleri kovmak dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, büyük özgüven kazanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını evden kovmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine yorulur.

Rüyada domuz kovmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments