Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmandan silah almak

Rüyada düşmandan silah almak

Rüyada düşmandan silah almak sevindirici olaylar yaşayacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, acı tecrübeler edineceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada düşmandan silah almak gördüyseniz:

  • Kurtulmak istediğiniz iş, sorumluluk, ilişki veya görevler olabilir.

Rüyada düşmandan silah almak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına tabir olunur.

Rüyada silahla düşmanı öldürmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada düşmanının silahını almak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah düşman görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanını silahla öldürmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla düşmana ateş etmek mevki edineceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine alamet eder.

Rüyada silahla düşman öldürmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada düşmanın elinden silah almak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments