Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman yakalamak

Rüyada düşman yakalamak

Rüyada düşman yakalamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına delalettir.

Rüyada düşman yakalamak gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için gereğinden fazla bonkör olmamalısınız.

Rüyada düşman yakalamak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulur.

Rüyada düşmanını yakalamak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı yakalamak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işarettir.

Rüyada tavşanı yakalamak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Rüyada köpek balığı yakaladığını görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük alabalık yakalamak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada suçlu yakalamak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işaret eder.

Rüyada yaban keçisi yakalamak hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments