Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde düşman görmek

Rüyada evinde düşman görmek

Rüyada evinde düşman görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada evinde düşman gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Rüyada düşmanının evine girmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanı evinde görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanın evine girmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine işarettir.

Rüyada düşmanının evinin yandığını görmek korkularının sona ereceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Rüyada düşmanının evine gitmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanını evinde görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına yorulur.

Rüyada düşmanın evine gitmek moralinin yerine geleceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada düşman evine gitmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments