Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman askeri görmek

Rüyada düşman askeri görmek

Rüyada düşman askeri görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, herkesin rahat edeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşman askeri gördüyseniz:

  • Daha planlı hareket etmenizde fayda var.

Rüyada düşman askeri görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işarettir.

Rüyada düşman askerini öldürmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, elinin darlaşacağına işaret eder.

Rüyada düşman askeri öldürmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine işarettir.

Rüyada düşman askerine esir düşmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşman askerinden kaçmak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerin koruduğunu görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada askeri öğrenci olmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, yarınlarına umutla bakacağına delalettir.

Rüyada askeri eğitim yapmak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments