Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri öğrenci olmak

Rüyada askeri öğrenci olmak

Rüyada askeri öğrenci olmak güzel günler yaşanacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, ömrünün de uzun olacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri öğrenci olmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşabilirsiniz.

Rüyada askeri öğrenci olmak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri öğrenci olduğunu görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri öğrenci görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski öğrencisini görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada öğrenci ve öğretmen görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul öğrencisi olmak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine tabir olunur.

Rüyada okulda öğrenci görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul ve öğrenciler görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments