Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşerek yaralanmak

Rüyada düşerek yaralanmak

Rüyada düşerek yaralanmak spor yapmaya başlanılacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, rakiplerin alt edileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada düşerek yaralanmak gördüyseniz:

  • Tekrar bir araya gelmenizi sağlayacak bir organizasyon söz konusu olabilir.

Rüyada düşerek yaralanmak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işarettir.

Rüyada telefonun düşüp yaralandığını görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, haneye dertlerin gireceğine  işarettir.

Rüyada düşüp yaralanmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, kafasını toparlayacağına işarettir.

Rüyada birinin düşüp yaralandığını görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına inanılır.

Rüyada düşüp yaralandığını görmek kazancın devamlı olacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada bacağından yaralanmak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada burnunda yara görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments