Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşüp yaralandığını görmek

Rüyada düşüp yaralandığını görmek

Rüyada düşüp yaralandığını görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işarettir.

Rüyada düşüp yaralandığını gördüyseniz:

  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, her konuda gelişme gösterileceğine delalettir.

Rüyada telefonun düşüp yaralandığını görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada düşüp yaralandığını görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşerek yaralanmak yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, aile hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada düşüp yaralanmak kazancının eksileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza tabir olunur.

Rüyada birinin düşüp yaralandığını görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağı yara olmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafa derisinde yara görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments