Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşeni yakalamak

Rüyada düşeni yakalamak

Rüyada düşeni yakalamak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada düşeni yakalamak gördüyseniz:

  • Bir anda parlamanız mümkündür.

Rüyada düşerken yakalamak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada düşen bebeği yakalamak mutluluk ve huzur bulacağına, refahının ve varlığının artacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada düşeni yakalamak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada çocuğu düşerken yakalamak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini düşerken yakalamak rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret eder.

Rüyada düşen çocuğu yakalamak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına işarettir.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada bir suçluyu yakalamak ortalığın sakinleşip, durulacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments