Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık birini kapanmış görmek

Rüyada açık birini kapanmış görmek

Rüyada açık birini kapanmış görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık birini kapanmış gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Rüyada açık bir insanın kapandığını görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada açık birini kapanmış görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada açık birinin kapandığını görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına delalet eder.

Rüyada açık olan birinin kapandığını görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, işinin de hep yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık bir kadının kapandığını görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada başı açık birinin kapandığını görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın kapandığını görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, ailenin büyüyeceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başını kapanmak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments