Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dürüst olduğunu görmek

Rüyada dürüst olduğunu görmek

Rüyada dürüst olduğunu görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada dürüst olduğunu gördüyseniz:

  • İnatçı ya da ısrarcı kişilerle karşılaşırsanız mevzunun içine dahil olmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada dürüst olmak bir sınavdan geçileceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Rüyada dürüst davranmak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dürüst olduğunu görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments