Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta makas görmek

Rüyada yatakta makas görmek

Rüyada yatakta makas görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta makas gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz imajınıza zarar verebilir.

Rüyada yatakta makas görmek dünya malına kavuşulacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, büyük zararlar getireceğine inanılır.

Rüyada birine makas vermek çok hayırlı işlere imza atacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına inanılır.

Rüyada altın tırnak makası görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, şansın açılacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine alamet eder.

Rüyada tırnak makası bulmak yoğun duygular yaşayacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin makas verdiğini görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına rivayet eder.

Rüyada birini makasla öldürmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kaşlarını makasla kesmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hayırlı haberlere delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments