Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyayı dışarıdan görmek

Rüyada dünyayı dışarıdan görmek

Rüyada dünyayı dışarıdan görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, insanların takdirini kazanacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sermaye elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünyayı dışarıdan gördüyseniz:

  • Maddi bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada dünyayı dışarıdan görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dili dışarıda görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iç organları dışarıda görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden dışarı bakmak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada dışarıda karınca görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine alamet eder.

Rüyada dışarıda yattığını görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kapıdan dışarı çıkmak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, eşi ile problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yılanı evden dışarı atmak sorunlu bir döneme girileceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments