Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneden ayrılmak

Rüyada anneden ayrılmak

Rüyada anneden ayrılmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, zorluğa düşeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, rahat erileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneden ayrılmak gördüyseniz:

  • Anılar içinizi ısıtacak.

Rüyada anneden ayrıldığını görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin annesini görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, günden güne sorunlarının artacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada anne babadan ayrılmak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, küfürlü söze işaret eder.

Rüyada anne babasının ayrıldığını görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada anneden ayrılmak kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet eder.

Rüyada annesinden ayrıldığını görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin babanın ayrıldığını görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada anne babanın ayrıldığını görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments