Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dul olduğunu görmek

Rüyada dul olduğunu görmek

Rüyada dul olduğunu görmek işlerin de hafifleyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dul olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil etmek için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada dul adam görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dul olduğunu görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dul kadın görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, neredeyse kahrolacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dul kadını gelinlikle görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dul birinin evlendiğini görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada dul bir adamla evlendiğini görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dul olmak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada dul kadınla öpüşmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments