Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dul kadını gelinlikle görmek

Rüyada dul kadını gelinlikle görmek

Rüyada dul kadını gelinlikle görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada dul kadını gelinlikle gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada dul kadını gelinlikle görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile dul kadın görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, mal ve para sahibi olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dul kadın görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dul bir kadınla evlenmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dul bir kadınla evlendiğini görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada dul kadınla evlenmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine rivayet eder.

Rüyada dul kadını hamile görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dul kadını öpmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments