Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dul olmak

Rüyada dul olmak

Rüyada dul olmak eline büyük paralar geçeceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada dul olmak gördüyseniz:

  • Bazı hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada dul kaldığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada dul kadının evlenmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına işarettir.

Rüyada dul kadınla yatmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet eder.

Rüyada dul kadınla evlenmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, ün sahibi birisi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dul adamla evlendiğini görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Rüyada dul bir kadınla evlendiğini görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dul birinin evlendiğini görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, maddi sorunlarının artacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada dul olduğunu görmek sorunların hallolacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments