Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dul kadınla öpüşmek

Rüyada dul kadınla öpüşmek

Rüyada dul kadınla öpüşmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dul kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu önem verdiğiniz kişilerle birlikte açığa kavuşturduktan sonra, vargücünüzle o yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada dul kadınla evlenmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalettir.

Rüyada dul bir kadınla evlenmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, endişelerin son bulacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine inanılır.

Rüyada dul kadını hamile görmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işarettir.

Rüyada dul kadının evlendiğini görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dul kadın öpmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dul kadınla yatmak zenginliği bulacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dul kadınla öpüşmek maddi olarak güç kazanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments