Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dul kadınla yatmak

Rüyada dul kadınla yatmak

Rüyada dul kadınla yatmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, işlerin aksamayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, kazancınızın artacağına işaret eder.

Rüyada dul kadınla yatmak gördüyseniz:

  • Umulmadık iyi şans para getiriyor.

Rüyada dul kadınla yatmak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada dul kadınla evlenmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dul kadınla öpüşmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dul kadını gelinlikle görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada dul kadını öpmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada dul kadının evlenmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada hamile dul kadın görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dul bir kadınla evlendiğini görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe Çetin

Rüyamda dul olan tanıdık bir ablanın evlenip kocasıyla kızının yatağında yatarken görmek