Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dul kadın öpmek

Rüyada dul kadın öpmek

Rüyada dul kadın öpmek huzur içinde yaşayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, huzurunun da yerine geleceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına inanılır.

Rüyada dul kadın öpmek gördüyseniz:

  • En önemli konular birisi gelip el atana kadar rafa kalkmış görünüyor.

Rüyada dul kadını öpmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, zorlukları teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dul kadın öpmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dul kadınla evlenmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulur.

Rüyada dul kadını hamile görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, huzurlu günler görüleceğine inanılır.

Rüyada dul bir kadınla evlendiğini görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada dul kadınla öpüşmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile dul kadın görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments