Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan almak

Rüyada dükkan almak

Rüyada dükkan almak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına tabir olunur.

Rüyada dükkan almak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Rüyada büyük bir dükkan görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada dükkanı temizlemek üzüleceğine, pişman olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık dükkanına girmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil dükkan görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, ele geçecek haram mal ve paraya delalettir.

Rüyada halı dükkanı görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dükkanın kapısını açmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada dükkan aldığını görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, borçları varsa ödeyeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada fırın dükkanı açmak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments