Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanı süpürmek

Rüyada dükkanı süpürmek

Rüyada dükkanı süpürmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hastalıklarının biteceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkanı süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı ani teklifler gittiğiniz yönü değiştirebilir.

Rüyada dükkanın önünü süpürmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, çok uğraş vereceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına delalettir.

Rüyada dükkanı süpürmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına inanılır.

Rüyada dükkan önü süpürmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıları süpürmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada süprüntü süpürmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evi süpürdüğünü görmek huzura erileceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin tozunu süpürmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kişinin kötü günler geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments