Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evi süpürdüğünü görmek

Rüyada başkasının evi süpürdüğünü görmek

Rüyada başkasının evi süpürdüğünü görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, hasret içinde kalacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evi süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan ya da projeler farklı fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada ev süpürdüğünü görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına işarettir.

Rüyada evdeki tozları süpürmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek maddi zararın büyük olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine yorulur.

Rüyada birinin evi süpürdüğünü görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş ev süpürmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına işaret eder.

Rüyada ev önü süpürmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, çözüm yolları bulamayacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kişinin evlatlarının artacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi süpürdüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments