Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneanneyi öpmek

Rüyada anneanneyi öpmek

Rüyada anneanneyi öpmek durgun giden işlerin açılacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kazancını artıracağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada anneanneyi öpmek gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Rüyada anneanneyi öpmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, renk ve eğlence geleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anneannenin elini öpmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine işarettir.

Rüyada anneanne elini öpmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, mutlu bir insan olunacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneanneyi öpmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölen anneanneyi öpmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada anneannenin elini öpmek atılan adımların zorluk yaratacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, işinin gücünün yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneanne öpmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada ölen anneanneyi canlı görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments