Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anneanneyi öpmek

Rüyada ölmüş anneanneyi öpmek

Rüyada ölmüş anneanneyi öpmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, başının derde gireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş anneanneyi öpmek gördüyseniz:

  • Evle bağlantılı konularda gerçekten bir iz üzerinde olabilirsiniz.

Rüyada anneanne öpmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneannenin elini öpmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneanneyi öpmek zenginliğinin, konforunun artacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ölen anneanneyi öpmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada anneanne elini öpmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, yaşanan kötü durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneanneyi öpmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anneannenin elini öpmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneanne hasta görmek yaralarına da merhem olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments