Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anneannenin elini öpmek

Rüyada ölmüş anneannenin elini öpmek

Rüyada ölmüş anneannenin elini öpmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş anneannenin elini öpmek gördüyseniz:

  • İnsanları eğlendirerek oyalamaya çalışmanız yeterli olmayabilir.

Rüyada anneannenin elini öpmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına delalet eder.

Rüyada anneanne elini öpmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, bilgi ile donanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş anneannenin elini öpmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölen anneanneyi öpmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş anneanneyi öpmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına yorulur.

Rüyada anneanne öpmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işaret eder.

Rüyada anneanneyi öpmek eskileri yâd edeceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına inanılır.

Rüyada anneanne ve dede görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, harama göz dikmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments