Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneannenin elini öpmek

Rüyada anneannenin elini öpmek

Rüyada anneannenin elini öpmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına işarettir.

Rüyada anneannenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada anneannenin elini öpmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada anneanne elini öpmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalettir.

Rüyada ölmüş anneannenin elini öpmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneanneyi öpmek güzel bir hayat geçireceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneanneyi öpmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen anneanneyi öpmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada anneanne öpmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş anneanneyi diri görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments