Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanda kalabalık görmek

Rüyada dükkanda kalabalık görmek

Rüyada dükkanda kalabalık görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanda kalabalık gördüyseniz:

  • Evliyseniz her türlü gerilimden kaçının.

Rüyada dükkanda kalabalık görmek hasta olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada dükkan bakmak sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada dükkanı açık görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yazma dükkanı görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine inanılır.

Rüyada çeyiz dükkanı görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada silah dükkanı görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada dükkanı olmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada emlak dükkanı görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, günden günde daha fazla stres yapacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments