Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan tabelası görmek

Rüyada dükkan tabelası görmek

Rüyada dükkan tabelası görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan tabelası gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına güvenmeniz durumunda yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Rüyada dükkan tabelası görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, zenginlik içinde olacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına alamet eder.

Rüyada yön tabelası görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabela asmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine inanılır.

Rüyada reklam tabelası görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil tabela görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, umduğunu bulamayacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yol tabelası görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokak tabelası görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulur.

Rüyada isim tabelası görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments