Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tabela görmek

Rüyada yeşil tabela görmek

Rüyada yeşil tabela görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, makamının yükseleceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tabela gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin.

Rüyada yeşil tabela görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine inanılır.

Rüyada reklam tabelası görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada isim tabelası görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada yol tabelası görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabela asmak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalettir.

Rüyada yön tabelası görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada dükkan tabelası görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokak tabelası görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments