Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan gezmek

Rüyada dükkan gezmek

Rüyada dükkan gezmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan gezmek gördüyseniz:

  • Problemleri hızla çözüp yolunuza devam etmenizde fayda var.

Rüyada dükkan gezmek unvan sahibi olacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına alamet eder.

Rüyada dükkanlar görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine işaret eder.

Rüyada dükkanını satmak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkan satın almak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına yorulur.

Rüyada birinin dükkan açtığını görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada dükkan anahtarı görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkan komşusu görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına yorulur.

Rüyada simit dükkanı görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments