Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tereyağ eritmek

Rüyada tereyağ eritmek

Rüyada tereyağ eritmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulur.

Rüyada tereyağ eritmek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sevgi dolu ilişkiler var.

Rüyada tereyağ eritmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine inanılır.

Rüyada tere ekmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, işlerin günden güne bozulacağına tabir olunur.

Rüyada tere görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, ana baba sözü dinlemeye, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına yorulur.

Rüyada maydanoz tere görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada tereyağ satmak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada tere otu görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tereyağlı bal görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada ballı tereyağ yemek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments