Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir eritmek

Rüyada demir eritmek

Rüyada demir eritmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, ister istemez çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, her daim bereketli işler yapacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir eritmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin sağlığı açısından daha kararlı tutumlara girmenizde fayda var.

Rüyada demir eritmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın ermiş görmek saygın biri olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada er asker görmek kudreti ve cesareti bulacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine inanılır.

Rüyada ermiş mezarı görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada eritilmiş yağ görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada er görmek elinin darlığa düşeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada göbek eritmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret eder.

Rüyada ermiş adam görmek tatsızlıkların aşılacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments