Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ermeni olduğunu görmek

Rüyada ermeni olduğunu görmek

Rüyada ermeni olduğunu görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hayatını yoluna sokacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ermeni olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya öncelik listelerinizde daha rahat hareket etmenize yardımı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada erzuruma gitmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ermişle konuşmak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada ermiş kayısı görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine delalet eder.

Rüyada göbek eritmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, bir süre zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ermiş mezarı görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ermiş görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada düğününün ertelendiğini görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş eritmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments