Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğününe kimsenin gelmediğini görmek

Rüyada düğününe kimsenin gelmediğini görmek

Rüyada düğününe kimsenin gelmediğini görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, başarısızlığa düşeceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğününe kimsenin gelmediğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Rüyada düğününe kimsenin gelmediğini görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde kimsenin olmadığını görmek geçim derdi yaşayacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, büyük bir projeye girileceğine işarettir.

Rüyada bir kimseyi yıkamak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kimsenin kustuğunu görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, ele geçen kazancın azalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada ölen bir kimseyi öpmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada ölü kimseyi görmek sorunların hallolacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kimsesiz çocuğu sahiplenmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına işarettir.

Rüyada kimsesiz bebek bulmak zorluğa düşeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments