Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saz çalmak ve türkü söylemek

Rüyada saz çalmak ve türkü söylemek

Rüyada saz çalmak ve türkü söylemek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işarettir.

Rüyada saz çalmak ve türkü söylemek gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada saz çalmak ve türkü söylemek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada saz çalıp türkü söylemek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada güzel türkü söylemek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, çok zor bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada türkü söylemek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Rüyada düğünde türkü söylemek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalettir.

Rüyada yanık türkü söylemek onunla yeniden kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada asker türküsü söylemek daha büyük adımlar atılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada türkü söylediğini görmek yüzünün her daim güleceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments