Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini mutsuz görmek

Rüyada eşini mutsuz görmek

Rüyada eşini mutsuz görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, iyi günler yaşayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini mutsuz gördüyseniz:

  • Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Rüyada eşini mutsuz görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada birini mutsuz görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına işarettir.

Rüyada mutsuz evlenmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelini mutsuz görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutsuz gelin görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini mutsuz görmek rahatının da yerine geleceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini mutsuz görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, mutluluk bulacağına alamet eder.

Rüyada mutsuz olmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments