Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kimseyi görmek

Rüyada sevdiği kimseyi görmek

Rüyada sevdiği kimseyi görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, üzüntülerin biteceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kimseyi gördüyseniz:

  • İkili ilişkilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada sevdiği kimseyi görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kimseyle konuşmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kimseyi öldürmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kimseden para almak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, süzüleceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılan kimse görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına tabir olunur.

Rüyada salih kimse görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kimseyle barışmak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments