Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde kaybolmak

Rüyada düğünde kaybolmak

Rüyada düğünde kaybolmak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada düğünde kaybolmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide olan biteni hafife alıyor olabilirsiniz.

Rüyada düğünde kaybolmak eşine değerli hediyeler alacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işaret eder.

Rüyada asansörde kaybolmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalet eder.

Rüyada selde kaybolmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret eder.

Rüyada paranın kaybolduğunu görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet eder.

Rüyada inşaatta kaybolmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Rüyada sokakta kaybolmak huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebeğin kaybolduğunu görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonun kaybolduğunu görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments