Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaatta kaybolmak

Rüyada inşaatta kaybolmak

Rüyada inşaatta kaybolmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, dünya malının çoğalacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, oldukça uzun bir yolculuğa yorulmaktadır.

Rüyada inşaatta kaybolmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada inşaatta kaybolmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bitmiş inşaat görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada inşaatta yürümek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına inanılır.

Rüyada inşaat halinde ev almak kötü yollara gireceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir inşaat görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaat arabası görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada inşaat merdivenlerinden çıkmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada gemi inşaatı görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments