Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde bulunduğunu görmek

Rüyada düğünde bulunduğunu görmek

Rüyada düğünde bulunduğunu görmek herkesin takdirini toplayacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, fakirlerin güleceğine delalettir.

Rüyada düğünde bulunduğunu gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Rüyada sünnet düğününde bulunmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, iyi bir kariyer edineceğine, ortağından ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde bulunduğunu görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada düğün evinde bulunmak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine işarettir.

Rüyada başkasının düğününde bulunmak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, günahlarından tövbe etmeye, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına yorulur.

Rüyada bir düğünde bulunmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün bulunmak hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde bulunmak el üstünde tutulacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada davette bulunmak moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, sorunlarının artacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments