Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir düğünde bulunmak

Rüyada bir düğünde bulunmak

Rüyada bir düğünde bulunmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, aklına giren şeytana uyacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir düğünde bulunmak gördüyseniz:

  • Evden yapılan çalışmalar ya da çevrenizi konforlu veya kullanışlı hale getirmeniz olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada düğün bulunmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada başkasının düğününde bulunmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada düğünde bulunmak dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, güzel huylarının değişeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün evinde bulunmak şükredeceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, hayırlı haberlere delalettir.

Rüyada düğünde bulunduğunu görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sünnet düğününde bulunmak rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir düğünde bulunmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine inanılır.

Rüyada bahçede bulunmak düzenin kurulacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments